APS:  APS therapie wordt toegepast voor klachten waarbij sprake is van pijn, energieverlies, vermoeidheid en ontstekingsreacties.

Bodyscreening:  De GezondheidsScan meet uw hele lichaam door.

Darmspoeling:  Darmspoeling in combinatie met buik massage.

Fytotherapie:  Fytotherapie is de professionele en wetenschappelijke onderbouwde vorm van de eeuwenoude kruidengeneeskunde.

Hormoonregulering:

Orthomoleculaire Geneeskunde:  Door tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren etc. aan te vullen wordt het lichaam in staat gesteld om zelfstandig de meeste problemen aan te pakken.

Pre-check:  Het doel van de pre-check is gezond en fit te blijven en waar mogelijk te motiveren om meer te bewegen en gezonder te eten.

Psychotherapie:  Soms heb je geen idee hoe je verder moet. Het kan op zo’n moment behulpzaam zijn als je iemand naast je hebt, die met je mee kijkt en die je helpt om weer vooruit te komen. Wij bieden deze hulp in de vorm van christelijke psychotherapie, gebaseerd op het bijbels mensbeeld.

Voeding en Diëtetiek:   Gezonde voeding is belangrijk, restaurants, kookrubrieken maar ook artsen en specialisten zeggen het. Maar de vraag doemt op wat is gezonde voeding voor u. Daarbij kunnen onze voedingsdeskundigen u helpen. Zij geven na een uitgebreid intake gesprek, u advies over voeding, leefstijl en eventuele voedingssupplementen toegespitst op uw situatie.

Zwangerschapswens:  Het niet zwanger kunnen worden komt veel voor. Meer dan de helft van de vrouwen wordt niet meteen zwanger. Maar als u na een jaar nog niet zwanger bent is het verstandig om een afspraak met NatuGenese te maken om te kijken waarom u niet zwanger wordt.