Werken bij `NatuGenese

Als je bij NatuGenese aan de slag gaat, kom je terecht in een veelzijdig team van ervaren voedingsdeskundigen met verschillende specialisaties. Je maakt gebruik van de uitgebreide kennis- en materialen databank die NatuGenese heeft samengesteld en ontwikkeld. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief om van jouw spreekuurlocatie een succes te maken.

Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en draai je zelf spreekuren. Afhankelijk van jouw functie werk je als invaldiëtist op verschillende locaties of krijg je je eigen spreekuren.

Heb je interesse om bij NatuGenese te werken, kijk dan eens bij onze vacatures.

 

Stage & afstuderen

NatuGenese draagt graag bij aan het opleiden van nieuwe voedingsdeskundigen. Regelmatig lopen studenten mee met één of meer van onze voedingsdeskundigen. Ook is het mogelijk om een afstudeeropdracht bij NatuGenese te doen.

Uniek aan een stage bij NatuGenese is dat je niet alleen meedraait met de spreekuren van de voedingsdeskundige, maar dat je eventueel ook meedraait op het secretariaat. Je ziet hier wat er allemaal achter de schermen gebeurt en voert leuke opdrachten uit voor de afdeling klantencontact, Operations of Marketing & Communicatie. Je stage bij NatuGenese is dus heel veelzijdig!

NatuGenese neemt bij voorkeur stagiaires aan via het stagebureau of de stagecoördinator van jouw opleiding.

Als je vragen hebt, mag je contact opnemen met het bestuur van NatuGenese via info@natugenese.nl of 088-5432800.